Javna zdravstvena ustanova

Opšta bolnica

„BLAŽO ORLANDIĆ“ – BAR

logoIPA

Fotografija Zadar 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Na poziv vodećeg partnera, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, u projektu MELAdetect, finansiranom iz bespovratnih sredstava programa Interreg IPA prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014 – 2020, održan je kick-off (početni) sastanak projektnih partnera u Zadru (HR). Sastanak je upriličen u petak 21. jula 2017. godine sa početkom u 11 časova u prostorijama Službe za mentalno zdravlje i prevenciju zavisnosti.

logoIPA

http://www.interreg-hr-ba-me2014-2020.eu/novost/implementation-launch-conference-and-2nd-implementation-workshop-held-in-montenegro/

 

 

Nakon Orašja, BiH, a shodno pozivu koji je uputio Zajednički sekretarijat programa Interreg IPA prekogranične saradnje (CBC) HR-BA-ME 2014-2020, u Herceg Novom od 11. do 12. jula 2017. godine, organizovana je Druga radionica za implementaciju projekata ugovorenih u okviru Prvog poziva za dostavljanje prijedloga projekata u sklopu INTRREG IPA programa prekograniične saradnje (CBC) HR-BA-ME 2014-2020, kojom prilikom su članovi (treneri) Zajedničkog sekretarijata predstavili način funkcionisanja programa kroz Priručnik za implementaciju programa (PIM), tokom dva dana koliko je radionica trajala.
U ime organizatora, prisutnima se najprije obratila šefica Zajedničkog sekretarijata iz Zagreba, Božana Bešlić, riječima dobrodošlice i ona je ukratko predstavila svoje saradnike i ukazala na ključne aspekte koji će biti predstavljeni tokom dvodnevne radionice, koja je ujedno nastavak prve koja je održana u Orašju, BiH, a nakon ove u Herceg Novom slijedi još jedna radionica koja se organizuje u Zadru.
Nakon uvodnih napomena, riječ je uzela Ana Tomljenović koja je govorila o programu, njegovom pravnom okviru, strukturi i eMS sistemu za kontrolu i praćenje implementacije projekta, koje su obaveze vodećeg partnera, a koje projektnih partnera shodno Sporazumu o partnerstvu, te koja su sve programska tijela i koje su njihove funkcije.

Kako nas kontaktirati?

Adresa
Podgrad bb
Stari Bar
85354
Crna Gora
Phone Number
+ 382 30 34 23 33 
+ 382 30 34 22 13